:: Φούρνος Κατερίνας Κασίμη Αρτοποία Ζαχαροπλαστική Αρτοποιΐα Ψωμί Γλυκά Bakery ::


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Οι Γενικοί Όροι ρυθμίζουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σχετικά με τη χρήση της ιστοσελίδας - eShop και τη συμβατική σχέση μεταξύ της εταιρίας και των μελών/χρηστών. 

Το μέλος επιβεβαιώνει εκ νέου τη συμφωνία με τους παρόντες Γενικούς Όρους κάθε φορά που εισέρχεται ως χρήστης στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ανά πάσα στιγμή, και άνευ αιτιολόγησης, αυτούς τους Γενικούς Όρους και να δημοσιεύσει την εκάστοτε ισχύουσα έκδοση στην ιστοσελίδα της. 

1. Παράδοση Προϊόντων

Η παράδοση πραγματοποιείται είτε με υπάλληλο της εταιρίας μας σύμφωνα με το ημερήσιο πρόγραμμα παραδόσεων που είναι ανηρτημένο στην ιστοσελίδα μας, είτε  με courier ΕΛΤΑ, εντός 4 εργασίμων ημερών εφόσον η περιοχή καλύπτεται από το δίκτυο της elta door to door. 

Ο πελάτης έπειτα από επικοινωνία στο info@katerinakasimi.gr έχει την δυνατότητα να αναφέρει εάν επιθυμεί πρωινές ή απογευματινές ώρες παράδοσης. 

2. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής: 

  • Με αντικαταβολή στον υπάλληλο της εταιρίας μας με την παράδοση για παραγγελίες από 10€ και άνω με δωρεάν το κόστος μεταφοράς.
  • Mε κατάθεση στον Τραπεζικό μας Λογαριασμό της Εταιρίας
  • Με πιστωτική ή χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα Visa - Mastercard 
  • Με Paypal.
Θα πρέπει να αναφέρετε το όνομα του καταθέτη, στην περίπτωση που πληρώνετε την παραγγελία σας με τραπεζική κατάθεση,  αλλιώς δεν θα είναι δυνατή η διεκπεραίωση της παραγγελίας.


3. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η παραγγελία ακυρώνεται μόνο στην περίπτωση που δεν έχει εκτελεσθεί ακόμη. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. 


4. ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η παραγγελία μπορεί να αλλάξει μόνο στην περίπτωση που δεν έχει εκτελεσθεί ακόμη. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε την παραγγελία σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. 


5. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Για λόγους ασφαλείας, ΔΕΝ είναι δυνατή η επιστροφή στα τρόφιμα. Σε περίπτωση λανθασμένης εκτέλεσης της παραγγελίας ή αλλοίωσης των προϊόντων κατά την μεταφορά, ο πελάτης αποζημιώνεται κατόπιν σχετικής συνεννόησης στο info@katerinakasimi.gr. 


6. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Ισχύει ό,τι και στην παραπάνω παράγραφο 5, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. 


7. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΑΓΟΡΩΝ 


Παρακαλούμε σημειώστε ότι υπάρχει όριο ελάχιστης παραγγελίας, το οποίο έχει τεθεί στα €10.


8. ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤO E-SHOP KAI ΣΤΑ NEWSLETTERS

Η εγγραφή στην περιοχή μελών NewsLerrs είναι προαιρετική. Τα μέλη ενημερώνονται για προωθητικές ενέργειες όπως εκπτώσεις και προσφορές, καθώς και για τα νέα προϊόντα που είναι διαθέσιμα. Τα στοιχεία που μας δίνετε σε καμία περίπτωση δεν θα δοθούν σε τρίτους.

Η εγγραφή στo E-SHOP είναι υποχρεωτική για τα μέλη μας που θέλουν να συνθέτουν το καλάθι των αγορών τους, να πραγματοποιούν τις On Line παραγγελίες τους και να συμμετέχουν στα προγράμματα  Ιστορικά Αγορών στις Ειδικές Προσφορές και στα Κουπόνια Πίστωσης Νέων Αγορών. 

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πολιτική προστασίας των ατομικών σας δεδομένων, παρακαλούμε δείτε τη σχετική σελίδα.